W naszych restauracjach dostępna jest już nowa oferta „Gwiazdy Sezonu”. We wkładce oferujemy cztery wyjątkowe dania – „Shoarma z kurkami”, „Dorsz z kurkami”, „Tarator” i „Letni Łosoś”. Tym razem jako „Gości Specjalnych” prezentujemy trzy steki z polędwicy wołowej: „Chateaubriand”, „Bifteck” oraz „Filet Mignon”. Czeka także na Państwa „Letnia Fiesta” czyli orzeźwiające napoje takie jak m.in. klasyczna lemoniada ze świeżą miętą i plastrami cytryny czy Pepsi Green z limonka i miętą. Oferta obowiązuje we wszystkich naszych lokalach do 18 sierpnia.

W letniej wkładce proponujemy „Shoarmę z kurkami” – orientalnie przyprawione mięso z kurczaka z dodatkiem kurek w śmietanie, serwowane z chrupiącymi cząstkami ziemniaka lub ryżem oraz zestawem surówek oraz „Dorsza z kurkami” czyli złocisto panierowany filet z dorsza, podawany z kurkami w śmietanie i frytkami lub ryżem. Dostępny jest również „Tarator” – bułgarski chłodnik na bazie jogurtu i ogórka oraz „Letni Łosoś” – delikatna przystawka z gotowanego łososia z dodatkiem majonezu, koperku, podawana z kaparami, ogórkiem i świeżo wypiekaną kultową bułką pita.

W ramach letniej propozycji czekają na Państwa „Goście Specjalni”, a więc steki, tym razem z sezonowanej polędwicy wołowej. „Chateaubriand” wykrawany jest z najdelikatniejszej, środkowej części polędwicy, podawany z sosem tymiankowym, grillowaną kukurydzą i soczystymi warzywami. „Bifteck” z grillowanymi krewetkami, chipsem bekonowym oraz chrupiącymi półksiężycami i sosem czosnkowym przygotowywany jest z główki polędwicy. Z kolei „Filet Mignon” serwowany jest z kurkami w śmietanie w złocistych ziemniaczanych łódeczkach w towarzystwie sałatki wegetariańskiej. Dla grup przyjaciół przygotowaliśmy również w atrakcyjnej cenie specjalne menu degustacyjne, składające się z trzech dostępnych w letniej wkładce steków z sosami i wybranymi dodatkami.

Zapraszamy do skorzystania z letniej oferty!