Sezon na szparagi! Warto korzystać z tego wiosennego przysmaku, nie tylko ze względu na jedyny w swoim rodzaju smak szparagów, ale także na zawarte w nich substancje odżywcze.
podpłomyki, kurki w sosie śmietanowym, suszone pomidory
chłodnik z buraków, rzodkiewki i ogórka, ze szczypiorkiem, koperkiem i jajkiem
grillowany filet z kurczaka 160g, kurki w sosie śmietanowym doprawionym naturalnie warzonym sosem sojowym KIKKOMAN®, sałatka wegetariańska, szpecle
Shoarma® 150g do wyboru: złocista, delikatna, klasyczna lub ostra, kurki w sosie śmietanowym doprawionym naturalnie warzonym sosem sojowym KIKKOMAN®, frytki, warzywa z patelni w sosie winegret z nutą kawową, bułka pita
stek z amerykańskiego Angusa 170g, kurki w sosie śmietanowym doprawionym naturalnie warzonym sosem sojowym KIKKOMAN®, karbowane ziemniaczki, karmelizowana marchewka, masło czosnkowe lub rozmarynowe
shoarma® wege (roślinne kawałki jak z kurczaka), warzywa z patelni w glazurze na bazie sosu Teriyaki KIKKOMAN® oraz mango, ryż lub frytki do wyboru – danie wegańskie
wątróbka z kurczaka 90g, zielona fasolka szparagowa i pomidor w sosie winegret z nutą kawową, szpecle, owoce sezonowe
polędwica z dorsza 90g, warzywa z zieloną fasolką szparagową z patelni w sosie winegret z nutą kawową, kasza bulgur
deser na bazie mleka, lody, dodatki (owoce sezonowe, rurki waflowe, draże, polewa czekoladowa, wiórki czekoladowe)