Sezon na szparagi! Warto korzystać z tego wiosennego przysmaku, nie tylko ze względu na jedyny w swoim rodzaju smak szparagów, ale także na zawarte w nich substancje odżywcze.
zupa ze słupkami kalarepy, warzywami i koperkiem, podana z grzanką czosnkową
smażony filet z labraksa 90g (okoń morski) ze smażonymi na maśle szparagami, warzywami z patelni, plackiem warzywnym i sosem serowym
kawałki grillowanej piersi z kurczaka 180g w sosie musztardowo-tamaryndowym, podane z półksiężycami ziemniaka z ziołami i sałatką wegetariańską
paski grillowanej karkówki 160g w sosie musztardowo-tamaryndowym z porcją frytek z chipsami z boczku 10g, kiszonym ogórkiem z harissą i sosem serowym
makaron tagliatelle ze szparagami, boczkiem 10g na maśle i białym winie, z dodatkiem Grana Padano
Shoarma® drobiowa lub wieprzowa 150g, warzywa z patelni w sosie Pad Thai podane z plackiem warzywnym
opiekane mięso z udka kurczaka 180g, ze szparagami z sosem serowym, karbowanymi ziemniaczkami, pitą i kultowym sosem
grillowany stek z amerykańskiego angusa 170g ze szparagami smażonymi na maśle, opiekanymi ziemniaczkami, sosem serowym i chimichurri
krem z białej czekolady i mascarpone z gałką lodów Oreo, ciastkiem Oreo, owocami sezonowymi i bitą śmietaną